Британският крал Чарлз III, след слуховете за предполагаемата му смърт сутринта на

...
Британският крал Чарлз III, след слуховете за предполагаемата му смърт сутринта на
Коментари Харесай

Крал Чарлз III е забелязан в Уиндзор след фалшивата новина за смъртта му

Британският крал Чарлз III, след слуховете за хипотетичната му гибел сутринта на 19 март, беше забелязан да напуща замъка Уиндзор на задната седалка на кола.

На 18 март мрежата беше шокирана от новината за гибелта на монарха. Първо, датата на гибелта на краля се появи на страница в Уикипедия, отдадена на английския монарх. И тогава съветски медии разгласиха хипотетично изказване от Бъкингамския замък за гибелта на Чарлз III. Бъкингамският замък обаче не направи никакви публични изказвания за гибелта на английския монарх.

Днес крал Чарлз напусна замъка Уиндзор с кола, съобщава Express. Британският министър председател Риши Сунак, след подправените известия за гибелта на монарха, беше заставен през вчерашния ден да направи публично изказване, че кралят е жив.

В момента Чарлз III е на лекуване от рак в Лондон и е на отмора в Сандрингам, откакто разгласи диагнозата си на 5 февруари. Все по този начин предан на дълга си, той всеки ден получава писма и при опция се среща с министър-председателя.
 Риши Сунак, английски министър-председател, крал, Чарлз III Среща на крал Чарлз III с английския министър-председател Риши Сунак Снимка: Getty
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР